top of page
Image by Roberto Huczek

Onze
logeervoorwaarden

15430-NQ3JZG-02.png

Gezondheid

Uw kat kan alleen in Kattenhotel Vechtzicht logeren in een goede lichamelijke en verzorgde (klitvrije) conditie. Katers vanaf 6 maanden oud moeten zijn gecastreerd en kittens mogen bij ons logeren vanaf 4 maanden.

Katten met dieetvoer kunnen alleen worden geplaatst na telefonisch overleg.

Katten met diabetes kunnen bij ons helaas niet worden geplaatst.

15430-NQ3JZG-03.png

Inentingen

Als uw kat bij ons komt logeren is het van belang dat uw kat is ingeënt tegen nies- en kattenziekte. De niesziekte is een jaarlijkse enting en de enting tegen kattenziekte wordt om de 3 jaar gegeven. Beide inentingen moeten minimaal 2 weken voor de logeerpartij in Kattenhotel Vechtzicht zijn gegeven en nog 2 weken geldig zijn na de logeerpartij. Bij het brengen van uw kat is het van belang dat u het inentingenboekje bij u heeft. Zolang uw kat in Kattenhotel Vechtzicht verblijft bewaren wij het boekje.
 

Mocht het zo zijn dat uw kat niet aan het bovenstaande voldoet, dan kunnen wij uw kat niet aanvaarden en zal de besproken periode dat uw kat bij ons zou logeren moeten worden betaald.

Ontwormen/vlooien

dd-04.png

Het is van belang dat u uw kat 1 week voor het verblijf in Kattenhotel Vechtzicht is ontvlooit en ontwormt.
Bij binnenkomst van uw kat in Kattenhotel Vechtzicht moet hij/zij vrij zijn van vlooien en wormen. Wanneer uw kat tijdens de logeerpartij toch vlooien of wormen heeft, zullen wij uw kat op uw kosten behandelen.

De prijzen hiervoor zijn:

Ontwormen: € 12,00 per kat.

Ontvlooien: € 12,00 per kat.

bottom of page