top of page

Wie zijn
Kattenhotel 
Vechtzicht

'

Onze missie is een tweede thuis bieden voor uw kat.

'

Kattenhotel Vechtzicht is een onderdeel van Boerderij Vechtzicht welke ligt in de omgeving van Het Gooi en de Vechtstreek op de rand van de provincie Noord-Holland en Utrecht. Wij, Henk en Marleen Schuurman, bieden op onze boerderij een heerlijke plek voor paarden, koeien, schapen, geitjes, kippen en mensen.

 

Onlangs hebben wij dit uitgebreid met een kleinschalig luxe hotel voor katten. Dagelijks zien wij aan het gedrag van de dieren en horen wij van mensen dat het bij ons heerlijk vertoeven is. Dit gunnen wij ook de katers en poezen van u, die al zoveel stress ervaren omdat u met vakantie gaat of tijdelijk niet voor ze kan zorgen. Hoe heerlijk is het als uw kat dan graag in zijn reismandje gaat, omdat hij ook op vakantie gaat naar Kattenhotel Vechtzicht!

Wij zijn enorme dierenliefhebbers, zijn deskundig opgeleid en hebben veel ervaring in de verzorging van de meest uiteenlopende dieren, waaronder uiteraard ook onze eigen katten. Voor ons staan de dieren altijd voorop en ontbreekt het hun aan niets.

bottom of page